Σλάιντ με τους συντελεστές από την βραβευμένη παράσταση της Τζένη Κοσμίδου οι Βράχοι

2d Annual Gay Theatre Awards

Το βραβείο κοινού για την καλύτερη παράσταση της χρονιάς κερδίζουν «Οι Βράχοι» της Τζένης Κοσμίδου! vraxoi

Το σκληρό ψυχόδραμα που καταγγέλλει την σύγχρονη ομοφοβία που δυστυχώς επικρατεί ακόμα στις μέρες μας γεμίζοντας πόνο ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας. Το έργο που   αποτελεί μια κραυγή για αποδοχή και ίσες ευκαιρίες σε αξίες όπως η αγάπη, η οικογένεια και η αξιοπρέπεια και  δημιουργήθηκε για να μιλήσει απευθείας στην ψυχή του θεατή άσχετα με την άποψη που έχει περί oμοφυλοφιλίας κέρδισε το βραβείο κοινού για την καλύτερη παράσταση της χρονιάς στα 2d Annual Gay Theatre Awards.

Η θεατρική παράσταση «Οι Βράχοι» είναι γεμάτη αλήθεια. Μία αλήθεια που δεν διστάζει να ξεδιπλώσει χωρίς το παραμικρό τακτ τον γυμνό πόνο και την απόρριψη που κρύβει ένα μεγάλο μέρος των συνανθρώπων μας απλά και μόνο γιατί έτυχε να έχει μια διαφορετική σεξουαλική επιλογή. Αυτή η αλήθεια την έκανε τόσο αγαπητή στο κοινό που έσπευσε να την ανταμείψει με αυτήν την διάκριση.

Το βραβείο παρέλαβαν η συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός των Βράχων, Τζένη Κοσμίδου μαζί με την στενή της φίλη και παραγωγό της παράστασης Αγγελική Γκαλμπένη η οποία ανακοίνωσε ότι οι παραστάσεις θα συνεχιστούν για δεύτερη χρονιά.


Διαφήμιση στο Ιντερνετ στο Facebook στο Google Adwords

Διαφήμιση Γρήγορα Εύκολα και Οικονομικά Δείτε Πως!


Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε;

Γράψτε το σχόλιο σας για όσα διαβάσατε παραπάνω. Θα χαρούμε να ακούσουμε ότι έχετε να πείτε, γράψτε σε Ελληνικά και σε Greeklish όπως σας βολεύει. Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορείτε να αφήσετε και την κριτική σας για παραστάσεις που έχετε δει  στις Κριτικές Θεάτρου 


No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση