Μουσική Σκηνή ΑΝΤart

Το ANTart δεν είναι ένα νυχτερινό μαγαζί αλλά μία σύγχρονη μπουάτ. Ο καλλιτέχνης είναι δίπλα σας, και όχι σε απόσταση 50 μέτρων. Στο ΑΝΤart Θα δείτε live μουσικές παραστάσεις, μουσικό θέατρο, stand up comedy και πολλά άλλα live events

antart

Πού θα καθίσετε;

Επιλέξτε ανάμεσα από καθίσματα smart (original smart αυτοκινήτου – είναι τα πιο αναπαυτικά και μόλις 2 μέτρα από τη σκηνή), αμφιθεατρικά, σε τραπέζια μπροστά από τη σκηνή ή σε σκαμπό. Τα σκαμπό είναι 70 εκατοστών και τα τραπέζια 110 εκατοστών ώστε ο κόσμος να έχει «συμμετοχική» στάση να μην στρογγυλοκάθεται δηλαδή και να γίνεται ένα με τον καλλιτέχνη!

Πώς θα φτάσετε και πού θα παρκάρετε;

Το ΑΝΤart βρίσκεται στο κεντρικότερο δρόμο της Γλυφάδας (Μεταξά 52). Υπάρχει στάση Τραμ έξω από το μαγαζί (Τα σαβ/κα λειτουργεί έως τις 02:30 το πρωί). Έχει parking και θέσεις δεξιά και αριστερά, αλλιώς όπου βρείτε!

Ανταψυκτήριο

Εάν διψάσετε ή πεινάσετε σερβίρεστε μόνοι σας από το Ανταψυκτήριο, με τιμές κυλικείου ή μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το μπαρ. Τα ποτά όπως και όλα τα προϊόντα σερβίρονται σε συσκευασία (π.χ. ποτά μινιατούρες, που τα ανοίγετε μόνοι σας!)


Διαφήμιση στο Ιντερνετ στο Facebook στο Google Adwords

Διαφήμιση Γρήγορα Εύκολα και Οικονομικά Δείτε Πως!


Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε;

Γράψτε το σχόλιο σας για όσα διαβάσατε παραπάνω. Θα χαρούμε να ακούσουμε ότι έχετε να πείτε, γράψτε σε Ελληνικά και σε Greeklish όπως σας βολεύει. Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορείτε να αφήσετε και την κριτική σας για παραστάσεις που έχετε δει  στις Κριτικές Θεάτρου 


No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση