Όλα για την Ελίζα

στον «Λύχνο τέχνης και πολιτισμού» στο Γκάζι

Ο «Λύχνος τέχνης και πολιτισμού» στο Γκάζι Όλα για την Ελίζα» παρουσιάζει το έργο Όλα για την Ελίζα», μια ρομαντική κωμωδία της Μαριάννας Κυριακάκη, σε σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου & μουσική Σταμάτη Χρήστου.

ola gia thn elliza

Το έργο πραγματεύεται μια ιστορία για τις ανθρώπινες αυταπάτες, το θέατρο, αλλά και τις επιθυμίες και τα όνειρα που αυτό δημιουργεί. Πολλές φορές το θέατρο μέσα στο θέατρο γεννά έντονα συναισθήματα, και προκαλεί πηγαία συγκίνηση, αλλά και γέλιο, καθώς λέει πικρές αλήθειες για τους ανθρώπους και την καθημερινότητα τους.

Το «Όλα για την Ελίζα» κάνει μια βουτιά στα φοβισμένα μας όνειρα και μας προκαλεί να τα κυνηγήσουμε, έστω κι αν αυτά αποδειχθούν οι δαίμονές μας. Με ιδιαίτερα κωμικό αλλά και συναισθηματικό τρόπο μας καλεί να συμμετάσχουμε σε μια παράσταση που αφορά όσο τίποτα τη ζωή και την πραγματικότητα της.

Δυο γνήσιοι θεατράνθρωποι, πνιγμένοι στα χρέη, έχουν την ευκαιρία να ξελασπώσουν, στηρίζοντας τα θεατρικά σχέδια μιας τυχάρπαστης εκατομμυριούχου η οποία θέλει να γίνει πρωταγωνίστρια στο θέατρό τους.

Συντελεστές

Κείμενο: Μαριάννα Κυριακάκη
Σκηνοθεσία: Μάνος Αντωνίου
Μουσική: Σταμάτης Χρήστου
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριάννα Ηγουμενίδου
Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά) οι:
• Μάνος Αντωνίου
• Μάκης Αρβανιτάκης
• Μπάμπης Βρακάς
• Τζίνα Δημητροπούλου


Διαφήμιση στο Ιντερνετ στο Facebook στο Google Adwords

Διαφήμιση Γρήγορα Εύκολα και Οικονομικά Δείτε Πως!


Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε;

Γράψτε το σχόλιο σας για όσα διαβάσατε παραπάνω. Θα χαρούμε να ακούσουμε ότι έχετε να πείτε, γράψτε σε Ελληνικά και σε Greeklish όπως σας βολεύει. Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορείτε να αφήσετε και την κριτική σας για παραστάσεις που έχετε δει  στις Κριτικές Θεάτρου 

Δείτε τη Σελίδα του mytheatro.gr στο FACEBOOK - Ακολουθήστε μας

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση