Προσκλητήριο Κηδείας στο θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΗΔΕΙΑΣ – ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Η επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού έργου ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΗΔΕΙΑΣ, του Αργύρη Γιαμάλογλου και της Σταυρούλας Δάμπαλη, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Καποδίστρια, είναι ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ για το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής Tabula Rasa, αφού οι συγγραφείς του έργου, αλλά και οι ηθοποιοί είναι σπουδαστές του Εργαστηρίου.

Ο ιδρυτής του, Παναγιώτης Καποδίστριας, είναι ιδιαίτερα περήφανος για την πορεία των σπουδαστών του και σας προσκαλεί την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στις 21:00 να παρακολουθήσετε μια κωμωδία που θα σας μείνει αξέχαστη, στο θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου, Κουντουριώτου 40, στάση μετρό Αιγάλεω.

Το Εργαστήρι Δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, δίνει ευκαιρίες σε όλους τους σπουδαστές του για επαγγελματική αποκατάσταση, χωρίς διακρίσεις και στηρίζει τις αποφάσεις τους με την συμμετοχή και την υποστήριξη όλων των καθηγητών.


Διαφήμιση στο Ιντερνετ στο Facebook στο Google Adwords

Διαφήμιση Γρήγορα Εύκολα και Οικονομικά Δείτε Πως!


Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε;

Γράψτε το σχόλιο σας για όσα διαβάσατε παραπάνω. Θα χαρούμε να ακούσουμε ότι έχετε να πείτε, γράψτε σε Ελληνικά και σε Greeklish όπως σας βολεύει. Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορείτε να αφήσετε και την κριτική σας για παραστάσεις που έχετε δει  στις Κριτικές Θεάτρου 


,

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση