Θέατρο Παλλάς

Το θέατρο Παλλάς είναι ένα από τα πιο διάσημα και πιο παλιά θέατρα της Αθήνας. Βρίσκεται στην οδό Βουκουρεστίου, έναν από τους κεντρικότερους και εμπορικότερους δρόμους της πρωτεύουσας, στο κτίριο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, και αποτελεί μια κορυφαία επιλογή για όσους παρακολουθούν θεατρικές και μουσικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου.

Ο Αγαπητικός της Βοσκοπόυλας Κρατήσεις Εισιτηρίων On Line

theatro pallas

Τόσο η ιδανική του θέση, κοντά στο Σύνταγμα και σε μερικά από τα πιο κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας, όσο και η εύκολη πρόσβαση σε αυτό, με το Μετρό, τραμ και τα αστικά λεωφορεία, το έχουν καταστήσει ένα από τα πιο δημοφιλή θέατρα της πόλης.

Η Ανακαίνιση του Θεάτρου Παλλάς

Θεατρο Παλλάς

Θεατρο Παλλάς

Το θέατρο Παλλάς ανακαινίστηκε στις αρχές του 2000, και εγκατέστησε οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, για να μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις θεατρικές παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών που ανεβάζει κάθε σεζόν. Η κεντρική αίθουσα του Παλλάς διαθέτει μεγάλη και πλατιά σκηνή που επιτρέπει το ανέβασμα μουσικοθεατρικών παραστάσεων με πλούσια σκηνικά αλλά και παραστάσεις όπερας από το εξωτερικό.

Διαθέτει καταπληκτικό εξώστη με άψογη θέα στη σκηνή, και θεωρεία για τους λάτρεις της πιο ιδιωτικής θέασης. Το κεντρικό φωτιστικό της αίθουσας  του είναι επίσης ένα από τα χαρακτηριστικά του Παλλάς, και διατηρήθηκε και μετά την εκ βάθρων ανακαίνιση του χώρου. Επίσης στο δεύτερο όροφο του θεάτρου λειτουργεί μπαρ στο οποίο οι θεατές μπορούν να παραγγείλουν τον ή το ποτό τους για το διάλειμμα.

Σκοπός της εταιρείας που έχει αναλάβει τη διαχείριση του Παλλάς είναι ο διαρκής εμπλουτισμός του ρεπερτορίου που παρουσιάζεται κάθε χρόνο στο θέατρο, αλλά και οι καινοτόμες πρακτικές έτσι ώστε να διευκολύνονται οι θεατές στην ενημέρωση για τις παραστάσεις και την αγορά εισιτηρίων.

Στο ίδιο κτήριο, με είσοδο όμως από τη στοά Σπυρομήλιου, βρίσκεται και το μικρό Παλλάς, ένα μικρό και πολύ φιλικό θέατρο με 330 θέσεις – καναπέδες που φιλοξενεί επίσης θεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου.

Επικοινωνία Διεύθυνση Βουκουρεστίου 5, Αθήνα Στοιχεία επικοινωνίας 210 3213100 Ώρες λειτουργίας ταμείων Δευτέρα- Σάββατο 10.00-18.00

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΆΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας Κρατήσεις Εισιτηρίων On Line Οι Τενόροι Βλαδίμηρος Κυριακίδης Κρατήσεις Εισιτηρίων On Line Εγώ, η Μάρθα Φρόυντ Θέατρο 4 Εποχές Κρατήσεις Εισιτηρίων Νοικοκυρές του Facebook Αγορά Κρατήσεις εισιτηρίων On Line «Πρότυπος Οίκος Ανοχής» με τον Χάρη Ρώμα, Θέατρο Ακάδημος
Κρατήσεις εισιτηρίων με προσφορά σε 200 Θέατρα. Δείτε!!

No comments yet.

Σχολιάστε

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *