«Είδα το Χάρη με τα μάτια μου»

«Είδα το Χάρη με τα μάτια μου» στο θέατρο Αμιράλ.

Η παράσταση έπαιξε πέρσι σε συνεχόμενες παραστάσεις σε Κύπρο, Θεσσαλονίκη και σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Ο Χάρης Ρώμας συνεχίζει να μας εκπλήσσει και μετά από την μεγάλη περσινή θεατρική επιτυχία που είχε το θεατρικό έργο είδα το Χάρη με τα μάτια μου, αυτή τη χρονιά παίζετε από τις 11 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στο θέατρο Αμιράλ.

Λίγα λόγια για το έργο

Πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί που συνδυάζει το γέλιο μαζί με έντονα συναισθηματικά φορτισμένες ανατροπές. Μαζί με τον Χάρη Ρώμα συμπρωταγωνιστεί η Άννα Κουρή, (η πασίγνωστη Άννα Κουρή είναι δίπλα στο Χάρη Ρώμα είκοσι συνεχόμενα χρόνια), ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος και σε πρώτη θεατρική εμφάνιση, η Πηνελόπη Πλάκα

Ένας πασίγνωστος ηθοποιός, που τον αποκαλούν «ιερό τέρας» ίσως γιατί είναι και λίγο τέρας σαν χαρακτήρας, βρίσκεται σε επαγγελματική οικονομική αλλά και συναισθηματική κρίση. Πόσο θα βαθύνει αυτή η κρίση, όταν θα εισβάλλει στη ζωή του μια νεαρή πληθωρική πεντικιουρίστα που του ζητάει να της διδάξει υποκριτική, αλλά και όταν μάθει ότι η εν διαστάσει σύζυγος του έχει πλέον δεσμό με έναν νεαρό αριβίστα δικηγόρο κατά πολλά χρόνια νεότερο της. Οι βασικοί άξονες θεματολογίας είναι η κρίση της μέσης ηλικίας, η φθορά του γάμου, η εγωπάθεια, η ματαιοδοξία των καλλιτεχνών και η φιλοδοξία των επίδοξων καλλιτεχνών, αλλά και το ανελέητο κυνηγητό της νεότητας.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Χάρη Ρώμα. Τα σκηνικά και τα κοστούμια έχει επιμεληθεί η Εβελυν Σιούπη, τις χορογραφίες ο Παντελής Καναράκης και τους φωτισμούς επιμελήθηκε ο Νίκος Μπονάρος.

  •  
  •  
  •  
  •  

Σχολιάστε