Η Φτωχούλα του Θεού στο Θέατρο Χυτήριο

Η Φτωχούλα του Θεού κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Χυτήριο στις 19 Οκτωβρίου 2012. Το έργο είναι της Ελένης Γκασούκα.Η σκηνοθέτιδα μετά τη «Φουρκέτα», επανέρχεται με το νέο της έργο που πρωταγωνιστεί η Μυρτώ Αλικάκη. Μαζι της ο σύζυγος ( Χρ. Σαπουτζής), η ξαδέρφη (Μίνα Ορφανού), η θεία (Σοφία Σεϊρλή), ο καλόγερος (Κώστας Δαρλάσης) και η συγγραφέας (Μαρίζα Τσίγκα), παλεύουν σε ακραίες καταστάσεις να βρουν την αλήθεια.

«Η Φτωχούλα του Θεού», μια κωμωδία με φόντο τη συγκίνηση και με πεδίο δράσης και πάλι την ελληνική οικογένεια. Η Δέσποινα (Μυρτώ Αλικάκη),  Τι πιστεύουν ; ποιόν πιστεύουν ; γιατί πιστεύουν; ένα μικρό παιδί θα τους βοηθήσει να ισορροπήσουν

Η παράσταση είναι μια θεατρική αφήγηση που παράλληλα με την εξέλιξη της πλοκής επιχειρεί να αναδείξει μέσω του σώματος την γοητεία της κίνησης και τις αποχρώσεις των χαρακτήρων.

Την σκηνοθεσία και την κίνηση υπογράφει η Ελένη Γκασούκα, τη σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, τους φωτισμούς η Κατερίνα Μαραγκουδάκη, τη διδασκαλία νοηματικής η Ανδρονίκη Ξανθοπούλου, και τη μουσική επιμέλεια ο Πάνος Σουρούνης.

Θέατρο Χυτήριο

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο (2 παραστάσεις) και Κυριακή, ώρα 21:15. Λαϊκή απογευματινή 18:15

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «XYTHΡΙΟ», THEATRE & ART CAFÉ: Ιερά Οδός 44 (5 λεπτά από το Μετρό του Κεραμεικού) Τηλέφωνο 210 -34 12 313

  •  
  •  
  •  
  •  

Σχολιάστε