«Γίναμε Βουλή Καλλιγραφία» στο Θέατρο Ζίνα

«Γίναμε Βουλή Καλλιγραφία» στο Θέατρο Ζίνα. Η παράσταση έπαιξε   με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ, τώρα και στην Αθήνα. Στάθης Ψάλτης μαζί με την Μάρθα Καραγιάννη  μια κωμωδία που θα σας μήνει αξέχαστη. Μαζί τους οι ηθοποιοί Σόφη Ζαννίνου, Βασίλης Κούκουρας, Χριστίνα Ψάλτη, Πέννυ Σταθάκη, Τίσσα Βασιλάκη, Μαρία Σικιανάκη, Ντίνος Σπυρόπουλος και Βασίλης Ζωνόρος! Η παράσταση είναι επιθεώρηση με πολύ χορό και τραγούδι και η σκηνοθεσία είναι του Φώτη Μεταξόπουλου!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Πρόκειται για επιθεώρηση με έντονα τα στοιχεία της σάτιρας και σχόλια από την επικαιρότητα. Οι δυσάρεστες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών στη χώρα μας «ξορκίζονται» καλύτερα όταν παρουσιάζονται μέσα από ένα επιθεωρησιακό έργο. Το γνωστό θεατρικό δίδυμο, Στάθης Ψάλτης και Μάρθα Καραγιάννη μέσα από χορό και τραγούδι ασκούν κριτική στην πολιτική σκηνή. Μία παράσταση σε σκηνοθεσία και χορογραφίες του Φώτη Μεταξόπουλου.


Διαφήμιση στο Ιντερνετ στο Facebook στο Google Adwords

Διαφήμιση Γρήγορα Εύκολα και Οικονομικά Δείτε Πως!


Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε;

Γράψτε το σχόλιο σας για όσα διαβάσατε παραπάνω. Θα χαρούμε να ακούσουμε ότι έχετε να πείτε, γράψτε σε Ελληνικά και σε Greeklish όπως σας βολεύει. Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορείτε να αφήσετε και την κριτική σας για παραστάσεις που έχετε δει  στις Κριτικές Θεάτρου 

Δείτε τη Σελίδα του mytheatro.gr στο FACEBOOK - Ακολουθήστε μας

,

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση