«ΝΙΝΑ 2» στο Θέατρο Κέλυφος

Η θεατρική παράσταση «ΝΙΝΑ 2» της Κάτιας Σπερελάκη κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Κέλυφος στις 14 Ιανουαρίου 2013, η παράσταση παίζετε για δεύτερη χρονιά μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε πέρσι στην περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα μας!

Λίγα λόγια για την παράσταση  ΝΙΝΑ 2

Τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε, και η άτιμη η πραγματικότητα δεν προσαρμόζεται πάντα στις επιθυμίες μας… Όπως έλεγε (μεταξύ άλλων) και η αμείλικτη μάνα της Νίνας, όπως έστρωσες θα κοιμηθείς”. Κι όταν ξυπνάς ένα πρωί και συνειδητοποιείς ότι τίποτα δεν είναι πια όπως ήταν, αρχίζεις τους απολογισμούς, που έχουν την κακή συνήθεια να σε φέρνουν αντιμέτωπη με τον εαυτό σου.

Η Κάτια Σπερελάκη για δεύτερη χρονιά και μετά από μια μίνι περιοδεία σε πολλές πόλεις, επανέρχεται στη ΝΙΝΑ 2. Στο μονόλογό της θέτει αναπάντητα ερωτήματα και μας παρασύρει σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας με αυτοσαρκασμό και χιούμορ. Ποια είναι αυτή η Νίνα2; Αντιμέτωπη με τον καθρέφτη, αγωνίζεται να συμφιλιωθεί με το παρελθόν και να αποδεχτεί το παρόν, διαδικασία κάθε άλλο παρά εύκολη. Όσο για τη Νίνα1, αποτελεί πλέον μακρινό όνειρο, μαζί με τόσα άλλα.

 Εργάστηκαν για την Παράσταση 

Σκηνοθεσία: Θέμης Μουμουλίδης

Σκηνικά – Κουστούμια: Παναγιώτα Κοκκoρού

Σχεδιασμός φωτισμών: Θέμης Μουμουλίδης

Μουσική Επιμέλεια: Κώστας Θωμαΐδης

Βοηθός σκηνοθέτη: Σήφης Μάινας 

Φωτογραφίες: Τάσος Βρεττός Μελίνα Δοσίου

Ερμηνεύει η Κάτια Σπερελάκη

Θέατρο: Κέλυφος, Αμφικτύονος 17, Θησείο

Πρεμιέρα: 14 Ιανουαρίου

Παραστάσεις: Δευτέρα και Τρίτη. Ώρα: 9:15

Διάρκεια παράστασης: 60′ Εισιτήρια: 7 ευρώ, φοιτητικά 5 ευρώ, άνεργοι δωρεάν Πληροφορίες – κρατήσεις: τηλ. 210 34 10 820

  •  
  •  
  •  
  •  

Σχολιάστε