Παιχνίδια Εξουσίας στο θέατρο «ΑΛΜΑ»

Τα παιχνίδια εξουσίας παίζουν στο θέατρο ΑΛΜΑ από 25 Οκτωβρίου 2012 μέχρι τις 28 Απριλίου 2013. Είναι το έργο του Kαταλανού συγγραφέα, Πέρε Ριέρα ένα πολιτικό κοινωνικό θρίλερ Το έργο παίζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Κατερίνα Μαραγκού στο θέατρο «ΑΛΜΑ».

Λίγα λόγια για το έργο 

Σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή Δημοκρατία οργιάζουν οι φήμες για  μεγάλο σκάνδαλο του πρωθυπουργού. Η γνωστή δημοσιογράφος  μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού,  Σύλβια Ουτζές (Κατερίνα Μαραγκού), κρατώντας στα χέρια αποδεικτικά στοιχεία για το σκάνδαλο είναι  αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια. Καταφέρνει να κλείσει συνέντευξη με τον πρωθυπουργό, Βίκτωρ Μπος (Στέφανος Κυριακίδης). Η θητεία της κυβέρνησης  βρίσκεται στο μέσον -πώς λοιπόν, θα αποτραπεί η πτώση της; Τα όπλα της αντιπολίτευσης είναι ισχυρά.

[Άλμα Αργώ Θυμέλη]

Στο πρόσωπο του έμπιστου του και υπεύθυνου Τύπου, Κάσερες (Θέμης Πάνου), ο πρωθυπουργός βρίσκει τον άνθρωπο που θα προσπαθήσει να κάμψει τις αντιστάσεις τις δημοσιογράφου, αλλά και να διαστρέψει την αλήθεια. Θα καταφέρει η Σύλβια να φτάσει ως το τέλος? Θα επιτύχει η σκευωρία του Κάσερες? Τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης & τι μετά από αυτή? Και τελικά ποιος & πώς θα δικαιωθεί.

Εργάστηκαν για την παράσταση

Διανομή Κατερίνα Μαραγκού Σύλβια Ουτζές (δημοσιογράφος)
Στέφανος Κυριακίδης Βίκτωρ Μπος (πρωθυπουργός)
Θέμης Πάνου Κάσερες (υπεύθυνος Τύπου)

Μετάφραση από τα καταλανικά: Μαρία Χατζηεμμανουήλ – Δημήτρης Ψαρράς
Σκηνοθεσία: Νικαίτη Κοντούρη
Σκηνικά – κοστούμια: Γιώργος Πάτσας 
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Σύνθεση ήχων – μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Ιατρόπουλος

Τιμές Εισιτηρίων Τετάρτη: Γενική είσοδος 15 ευρώ, φοιτ. 10 ευρώ Πέμπτη: Γενική είσοδος 10 ευρώ Παρασκευή, Σάββατο: Γενική είσοδος 20 ευρώ, φοιτ. 15 ευρώ Κυριακή: Γενική είσοδος 20 ευρώ, φοιτ. 15 ευρώ


Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε;
Γράψτε το σχόλιο σας για όσα διαβάσατε παραπάνω. Θα χαρούμε να ακούσουμε ότι έχετε να πείτε, γράψτε σε Ελληνικά και σε Greeklish όπως σας βολεύει. Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορείτε να αφήσετε και την κριτική σας για παραστάσεις που έχετε δει  στις Κριτικές Θεάτρου 

Δείτε τη Σελίδα του mytheatro.gr στο FACEBOOK - Ακολουθήστε μας

 

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση