Πήρε τη Ζωή της στα Χέρια της στο «Θέατρον»

Πήρε τη Ζωή της στα Χέρια της στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Η θεατρική παράσταση Πήρε τη Ζωή της στα Χέρια της θα παίξει μόνο για λίγες παραστάσεις ακόμα στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» Την μουσική του έργου έχει γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης και το θεατρικό έργο ο Βασίλης Κατσικονούρης, η παράσταση παίζεται στην αίθουσα Ιφιγένεια και έχει διάρκεια 2 ώρες με διάλειμμα, το θέατρο διαθέτει δικό χώρο για δωρεάν στάθμευση.

Η επιτυχημένη παράσταση του Βασίλη Κατσικονούρη «Πήρε τη ζωή της στα χέρια της» ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο «Θέατρον». Ένας ψυχοθεραπευτής, ένας θεατρικός συγγραφέας, μια διαφημίστρια κι ένας μοναχικός τύπος έρχονται αντιμέτωποι με κωμικοτραγικά γεγονότα.

Λίγα Λόγια για τη Θεατρική Παράσταση

Το έργο παρουσιάζει τρεις περιπτώσεις ανθρώπων: έναν ψυχοθεραπευτή ως εκπρόσωπο της Επιστήμης, ένα θεατρικό συγγραφέα ως εκπρόσωπο της Τέχνης, και τέλος μια διαφημίστρια ως εκπρόσωπο της Επικοινωνίας. Και οι τρεις είναι διαχειριστές του λόγου και της εικόνας, διανοούμενοι και επιτυχημένοι. Απέναντί τους, ένας μοναχικός άνθρωπος, η Φωτεινή, που δεν ξέρει να διαχειρίζεται τίποτε άλλο, εκτός ίσως από τη φαντασία και τις αναμνήσεις της.

Εργάστηκαν για την Θεατρική παράσταση

Κείμενο: Βασίλης Κατσικονούρης Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης Σκηνικά-Κοστούμια: Έλενα Χριστούλη Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης Κραουνάκης Artwork: Amarildo Topalis Παραγωγή: ΤeXnis – Οργάνωση θεάματος Παίζουν: Ηρώ Μανέ, Μαρία Σολωμού, Κρατερός Κατσούλης, Νίκος Αρβανίτης

  •  
  •  
  •  
  •  

Σχολιάστε