«Σ’ αγαπάω, αλλά…» στο «Θέατρο Αριστοτέλειον»

Η Μεγάλη Θεατρική και Εμπορική Επιτυχία της σεζόν στην Αθήνα, τώρα και στη Θεσσαλονίκη, στο «Θέατρο Αριστοτέλειον». Ο Αλέξανδρος Σταύρου σε κωμικό ρόλο είναι κάτι που μόνο στο θέατρο και μάλιστα στο Θέατρο ΑΘΗΝΑ μπορείς να δεις. Και όχι μόνο. Στο «Σ’ αγαπάω, αλλά…» Αλέξανδρος Σταύρου σε ρόλο λαϊκού μπάτσου, με όχι ιδιαίτερα υψηλό δείκτη νοημοσύνης δίνει άλλο νόημα στην κωμωδία. Και μάλιστα στο πλάι της και στη ζωή συζύγου του Μαριάννας Τουμασάτου, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής τα δίνει όλα.

Το κακό είναι ότι η επί σκηνής σύζυγος, Βιβή, υποπτεύεται συνεχώς ότι ο Φώτης της τα δίνει εντελώς όλα και δεν είναι μόνο «της», μια και το μάτι του Φώτη γενικώς… παίζει. Και παρ’ όλο που το δύο μέτρα παλληκάρι περιορίζεται στο φάτε μάτια ζαργάνες, η Βιβή, πωλήτρια σε πολυκατάστημα, τον έχει φάει με τη ζήλεια της.

Κι εκεί αρχίζει το μπλέξιμο του δεύτερου ζευγαριού της υπόθεσης: Ιωσήφ Μαρινάκης, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Το εκ Μενιδίου ζευγάρι αναθέτει το διαζύγιο στους παιδικούς φίλους και κουμπάρους, που έχουν στο μεταξύ απαρνηθεί τη λαϊκή καταγωγή τους ακολουθώντας τις υψηλές κοινωνικές συναναστροφές του δικηγορικού τους επαγγέλματος.

Οι ευέλικτοι σεναριογράφοι Γιώργος Βάλαρης και Στέλιος Παπαδόπουλος (ο πρώτος και ως σκηνοθέτης της παράστασης) σ’ έχουν για εκατό λεπτά μείον το διάλειμμα μια στο καρφί και μια στο πέταλο, μια χωρίζει το ζευγάρι, μια δεν χωρίζει, μέχρι που κάθε φορά που το ζευγάρι των δικηγόρων ακούει για το διαζύγιο των κουμπάρων, τους έρχεται να πηδήξουν απ’ το παράθυρο.

Τα εισιτήρια για την παράσταση «Σ’ αγαπάω, αλλά…», μετά από συμφωνία όλων των συντελεστών, κρατήθηκαν σε χαμηλό επίπεδο (από 12 ευρώ), για να μπορέσει να έρθει αρκετός κόσμος σ’ αυτούς τους καιρούς, που όλοι έχουμε ανάγκη το γέλιο.

Το «Σ’ αγαπάω, αλλά…» θα παίζεται από 22 Οκτ 2012 – 9 Απρ 2013 στο Θέατρο ΑΘΗΝΑ.

  •  
  •  
  •  
  •  

Σχολιάστε