Το σπίτι της Σιωπής Της Τζένης Κοσμίδου

Ένα σκληρό ψυχόδραμα με δυνατή πλοκή και πλήθος ανατροπών από την πρώτη μέχρι και την τελευταία του λέξη. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια του θεατή ξεδιπλώνονται οι φρικτές επιπτώσεις που επιφέρουν όλες οι σκληρές και αποτρόπαιες μορφές της ενδοοικογενειακής βίας, στον ψυχισμό ανθρώπων που είχα την ατυχία να γίνουν αποδέκτες της στην παιδική τους ηλικία.

Λίγα λόγια για το έργο

spiti tis siopis

Πέντε αδέλφια που μάχονται για την επιβίωση του σε ένα αληθινά αποτρόπαιο περιβάλλον. Πέντε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι που κατά την διάρκεια της απεγνωσμένης τους προσπάθειας για επιβίωση εναλλάσσουν με εφιαλτική ταχύτητα την μάσκα του θύτη και τους θύματος..

Μια οικογένεια που θα μπορούσε κάλλιστα ζει στην διπλανή πόρτα κρύβοντας μόλις λίγα μέτρα μακριά μας το αποτρόπαιο μυστικό της. Ένα μυστικό που ακόμα και ο πιο νοσηρός νους θα δυσκολευόταν να συλλάβει. Ένα μυστικό που θα σκοτώσει πολλές φορές πρίν τελικά πέσει στο πάτωμα άψυχο και ακίνδυνο. Ακίνδυνο φαινομενικά βέβαια γιατί ο μαύρος ανθός της βίας ιδιαίτερα της ενδοοικογενειακής αφήνει πάντα πίσω τον σπόρο του συνεχίζοντας έτσι τον αέναο κύκλο της δυστυχίας.spiti ths siopis

Εργάστηκαν για την παράσταση :

Κείμενο: Τζένη Κοσμίδου
Σκηνοθεσία: Δικαία Πικιού
Φωτογραφίες: Μάριος Λώλος
Μουσική επιμέλεια: Χρήστος Στρατηγόπουλος
Ενδυματολόγος: Άννα Ψαρρά

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Αγγελική Γκαλμπένη, Μία Καλιντζόγλου, Σάκης Καρκαφίρης, Τζένη Κοσμίδου, Τζαννής Σπανός

Παραστάσεις: 10 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου:spiti ths siophs
Μέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη και Πέμπτη στις 9:15μ.μ
Θέατρο Άβατον
Ευπατριδών 3, Γκάζι
τηλ. 6945983264
Περισσότερες πληροφορίες www.scene10-7.eu

  •  
  •  
  •  
  •  

Σχολιάστε