Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης στο Θέατρο ELIART

Κάθε Τετάρτη στο θέατρο Eliart παίζεται «Το Μεγάλο Έργο». 

Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης έχει γράψει την καταλληλότερη μουσική για την παράσταση, αφού πρόκειται για ένα έργο που αναφέρεται στη δεκαετία του ’60 και η μελωδίες αν και γράφτηκαν «σήμερα» είναι βγαλμένες μέσα από την εποχή εκείνη. Επιπλέον, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, εμφανίζεται επί σκηνής, υποδυόμενος το ρόλο ενός ακέραιου μεν χαρακτήρα, αλλά με μνήμη που εμφανίζεται και εξαφανίζεται ξαφνικά. Ελάτε την Τετάρτη αυτή, 13 Μαρτίου να το απολαύσετε. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές και σε αυτό βοηθά το πρωτότυπο και καλόγουστο σενάριο του Μίμη Καπέρδου και το ότι πρόκειται για μία παρέα νέων καλλιτεχνών, που με όρεξη και έρωτα για το θέατρο, που ακουμπούν τα συναισθήματα και τις ικανότητές τους, στη σκηνή. Προτείνουμε να μην το χάσετε!

thalasoxoris
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Μίμης Καπέρδος
Μουσική – Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης

Η κωμωδία εποχής, «Το Μεγάλο Έργο», του Μίμη Καπέρδου, που κέρδισε το βραβείο του καλύτερου νέου δημιουργού στο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου «Φτερά στους νέους δημιουργούς»,ανεβαίνει για δεύτερη φορά στο Θέατρο Eliart, με σκοπό να σας θυμίσει ότι οι εποχές μπορεί να άλλαξαν, αλλά μερικά πράγματα έχουν παραμείνει ίδια…
Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα σαλόνι της δεκαετίας του ’60.
Όταν ένας δήμαρχος κρυφά από την οικογένειά του και κυρίως από την γυναίκα του, που είναι κόρη πρώην, τίμιου δημάρχου, προσπαθεί να καταχραστεί λεφτά του δημοσίου, μέσω ενός μεγάλου έργου που έχει υποσχεθεί στους δημότες του.
Όλα βαίνουν καλώς μέχρι την στιγμή που εμφανίζεται σπίτι του ο μελλοντικός γαμπρός του…
Παίζουν (με σειρά εμφάνισης):

Ναταλία Μαργωμένου
Στεφανία Φιλιάδη
Κώστας Σπυρόπουλος
Χρήστος Κορδελάς
Μιχαέλα Μάλλιαρη
Μίμης Καπέρδος
GUEST STAR ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης

Γενική είσοδος: 10 ΕΥΡΩ
Διάρκεια: 70 ΛΕΠΤΑ

Θέατρο «ELIART» Κωνσταντινουπόλεως 127 (μετρό Κεραμεικός) τηλ. 210-3477677

  •  
  •  
  •  
  •  

Σχολιάστε