Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή;

Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή; Στο “Θέατρο Ζίνα”

Η παράσταση παίζεται για δεύτερη χρονιά μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε την περσινή χρονιά. Πολιτική επίκαιρη επιθεώρηση που βγάζει γέλιο. Η παράσταση έχει και νεανικό κοινό, χαρακτηριστική η φράση για την επικοινωνία των νέων που απευθύνεται καθαρά στη νεολαία μιλώντας για τον τρόπο επικοινωνίας της μέσω pc και την χρήση των greeklish και τελειώνει με την φράση: Επικοινωνούμε;

τι βουλη θα παραδωσεις ηθοποιοιΤι Βουλή θα παραδώσεις μωρή;» Η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Χρύσα Ρώπα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Γαλίτης δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να κινητοποιήσουν, σε πανελλαδικό επίπεδο, όλους τους Έλληνες με γέλια, γέλια, γέλια, μπρίο και τρελό κέφι!

Συμμετέχουν η Άννα Μονογιού, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Γιώργος Τσούρμας, η Κατερίνα Δημάδη. Αυτή τους την προσπάθεια στηρίζουν με τα κείμενά τους η Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Αλέξης Καλλίτσης, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Διονύσης Τσακνής που καλύπτει μουσικά την κίνηση, η Αναστασία Αρσένη που ντύνει και στολίζει τους αγανακτισμένους ηθοποιούς και τους χώρους που θα διαδραματίζεται ο τζερτζελές.

Συμβάλουν επίσης στο όλο εγχείρημα ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Άννα Παναγιωτοπούλου που περιφρούρησαν σκηνοθετικά το όλο θέμα και οι Αφοί Τάγαρη που θα πληρώσουν τη νύφη.

  •  
  •  
  •  
  •  

Σχολιάστε