Το κοροϊδάκι της Δεσποινίδος

Το κοροϊδάκι της Δεσποινίδος στο θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης

Η θεατρική παράσταση «Το κοροϊδάκι της Δεσποινίδος» των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη παίζει στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου. Η παράσταση λέει και πως να μην λέει με τόσο καλούς ηθοποιούς που παίζουν!!!

Η κωμωδία «Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος», σε διασκευή και σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια με τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ταξιάρχη Χάνο, Τζένη Μπότση, Κάκια Ιγερινού κ.α. παρουσιάζεται

Ένα έργο που όλοι έχουμε δει, όλοι έχουμε γελάσει με τις αθάνατες ατάκες του και τραγουδήσει «ένα χρυσόψαρο μεσά στη γυάλα», το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε στο θέατρο στα τέλη της δεκαετίας του ’50, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία, και το 1960 μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη.

Λίγα λόγια για την Θεατρική παράσταση

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο ρόλο του αφελή πλην τίμιου υπαλληλάκου, η Κατερίνα Παπουτσάκη στο ρόλο της κακομαθημένης κόρης, ο Ταξιάρχης Χάνος στο ρόλο του απεγνωσμένου διευθυντή για τις οικονομικές του ατασθαλίες και η Τζένη Μπότση στο ρόλο της μοιραίας γυναίκας συναντιούνται κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πέτρου Ζούλια και δημιουργούν μια κωμωδία παρεξηγήσεων μεταφέροντάς μας σε μια Ελλάδα του χθες, που έχει στοιχεία απ’ την Ελλάδα του σήμερα. Απ’ τη μια ο έρωτας, αλλά κι απ’ την άλλη τα «κόκκινα ντοσιέ», τα σκάνδαλα και οι απάτες συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στην ελληνική μας πραγματικότητα.

Εργάστηκαν για την Θεατρική Παράσταση

Διασκευή- Σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας
Σκηνικά- κοστούμια: Αναστασία Αρσένη
Μουσική επιμέλεια: Μάρω Θεοδωράκη
Χορογραφία: Φώτης Διαμαντόπουλος
Φωτισμοί: Ανδρέας Μπέλλης

Παίζουν:
Σπύρος Παπαδόπουλος, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ταξιάρχης Χάνος, Τζένη Μπότση, Τάσος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Στέλιος Πέτσος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μάκης Πατέλης, Τσουχνικά Δήμητρα, Βασίλης Κετσιλής, Ηρώ Πεκτέση, Νίκος Πετράκης και η Κάκια Ιγερινού

Τετάρτη και Πέμπτη (λαϊκή απογευματινή) Γενική Είσοδος 15 € Παιδικό 12 € Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Γενική Είσοδος 18 € Φοιτητικό 15 € Παιδικό 12 €

Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης Κυψέλης 54, Αθήνα (Κυψέλη), +302108827000.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Σχολιάστε