«Το Ράφι» του Παναγιώτη Καποδίστρια ξεκινάει

Κι εκεί που ήταν συμφωνημένο να ξεκινήσει η προβολή της σειράς που όλοι περιμέναμε θα ξεκινούσε στα τέλη του μήνα, ο Παναγιώτης Καποδίστριας ανακοίνωσε πως «Το Ράφι» ξεκινάει δυναμικά στο τηλεοπτικό πεδίο του σταθμού «Ε», τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21:45!

rafi3

Ποια θα είναι λοιπόν η πρώτη γεροντοκόρη που θα παλέψει με το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και την «Ελληνοφρένεια» του Alpha;

Δεν είναι άλλη από τη Μπέσσυ Μάλφα, η οποία θα υποδυθεί τη μάνα γεροντοκόρη. Ο Βασίλης Ρίσβας θα βρεθεί απέναντί της και θα παλέψει για να κατακτήσει την κόρη της, ενώ η κατάληξη της σχέσης τους, θα αποφασιστεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το κοινό που θα πρέπει να ψηφίσει κατά τη διάρκεια του επεισοδίου σε ειδική πλατφόρμα που στήνεται αυτή τη στιγμή για να βγει στον αέρα του «E» το συντομότερο δυνατόν.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Η Έρη είναι μια μητέρα που έχει αφιερώσει ολοκληρωτικά την ζωή της στην 17χρονη κόρη της, Λήδα. Όλα αυτά τα χρόνια όμως, ξέχασε πως είναι γυναίκα και παρ’ όλες τις προσπάθειες της κολλητής της να την ταρακουνήσει, αυτή παραμένει σταθερή στις απόψεις της. Όταν η μοίρα την φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με τον γοητευτικό γείτονά της, τα πράγματα αλλάζουν. Αποφασίζει να ζήσει τη ζωή της για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια. Η κόρη της όμως, έχει άλλα σχέδια για εκείνη.

Παίζουν:

Μπέσσυ Μάλφα, Βασίλης Ρίσβας, Άννα Φωτοπούλου, Φαίη Βάκρινου, Αργύρης Γιαμάλογλου, Σταυρούλα Παπαδοπούλου, Μάγδα Κυπριώτη, Γιώργος Λουρωτός

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Καποδίστριας

Σενάριο: Λητώ Συμβουλίδου

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαίρη Βαϊσμένου

Διευθυντής φωτογραφίας: Κώστας Ποταμιάνος

Εικονολήπτης: Λουκάς Ακριδόπουλος

Ηχολήπτης: Αλέξανδρος Μουρσιώτης

Editing: Θανάσης Παπαθανασίου

Ενδυματολόγος-Σκηνογράφος: Γιούλη Καλημέρη

Μακιγιάζ: Λένια Saw

Βοηθός μακιγιάζ: Μαρκεζίνα Ελευθερίου

Hair styling: Εριέττα Δαλγκιράνη

Οργάνωση παραγωγής: Αντιγόνη Πόμμερ

Βοηθός παραγωγής: Αργύρης Γιαμάλογλου

Βοηθός παραγωγής: Κάτια Ευστρατίου

Φροντιστής: Γιάννης Πανίδης

Παραγωγή: εργαστήρι δημιουργικής γραφής «Tabula Rasa»
http://www.tabula.gr

  •  
  •  
  •  
  •  

Σχολιάστε