«Χάρτινα Λουλούδια» στο θέατρο «Ιλίσια»

«Χάρτινα Λουλούδια», με τους Κατερίνα Λέχου και Άρη Σερβετάλη, σε σκηνοθεσία του Κώστα Φιλίππογλου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στο θέατρο «Ιλίσια» H πρώτη παράσταση των «Χάρτινων Λουλουδιών» ανέβηκε στο Σαντιάγκο το 1970, αλλά από τότε παραμένει ένα αριστούργημα διαχρονικό, αφού τα θέματά του: κοινωνικό χάσμα, απομόνωση, ανάγκη για αγάπη, δε παύουν ποτέ να μας απασχολούν!

Λίγα λόγια για το έργο

Το αριστούργημα του χιλιανού συγγραφέα Egon Wolff «Χάρτινα Λουλούδια», διαπραγματεύεται την σκληρή και ποιητική εξερεύνηση της ανθρώπινης φύσης που αναζητά, διεκδικεί, ικετεύει και κατατροπώνει στον αγώνα για αγάπη, αποδοχή, επιβολή και κυριαρχία. Μια αποκαλυπτική ανατομία της ασταμάτητης πάλης των φύλων, των τάξεων, των ιδεολογιών και της διαφορετικότητας, που συνθέτει αυτόν τον όμορφο και άγριο κόσμο.


Διαφήμιση στο Ιντερνετ στο Facebook στο Google Adwords

Διαφήμιση Γρήγορα Εύκολα και Οικονομικά Δείτε Πως!


Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε;

Γράψτε το σχόλιο σας για όσα διαβάσατε παραπάνω. Θα χαρούμε να ακούσουμε ότι έχετε να πείτε, γράψτε σε Ελληνικά και σε Greeklish όπως σας βολεύει. Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορείτε να αφήσετε και την κριτική σας για παραστάσεις που έχετε δει  στις Κριτικές Θεάτρου 

Δείτε τη Σελίδα του mytheatro.gr στο FACEBOOK - Ακολουθήστε μας

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση