Εφοπλιστής διακόπτει παράσταση στο θέατρο του Νέου Κόσμου

Κατά τη διάρκεια της παράστασης του Κωνσταντίνου Ρήγου “Πεταλούδες στο Στομάχι” στο θέατρο του Νέου Κόσμου ο εφοπλιστής απηύθυνε προς τους ηθοποιούς της παράστασης άκοσμους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Ένα ατυχές συμβάν έλαβε χώρα την προηγούμενη Πέμπτη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, όταν ο γνωστός εφοπλιστής Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Βερνίκος κατά τη διάρκεια της παράστασης του Κωνσταντίνου Ρήγου “Πεταλούδες στο Στομάχι” απηύθυνε προς τους ηθοποιούς της παράστασης άκοσμους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Το θέατρο του Νέου Κόσμου κινήθηκε άμεσα και μάλιστα δικαστικά προκειμένου να προστατευτούν άπαντες, οι συντελεστές της παράστασης, οι εργαζόμενοι του θέατρου και το ίδιο το κοινό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Μίλτου Σωτηριάδη
“Την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πεταλούδες στο στομάχι», ο θεατής, κ. Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Βερνίκος απηύθυνε προς τους ηθοποιούς της παράστασης χαρακτηρισμούς, που για λόγους κοσμιότητας δεν θα επαναλάβουμε.

Ο κ. Βερνίκος μάς απέστειλε επιστολή με την οποία ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. Αποδεχόμαστε τη χειρονομία του και δημοσιεύουμε την επιστολή, με την ελπίδα το θέατρό μας και οι παραστάσεις που ανεβαίνουν (όπως και «οι Πεταλούδες στο στομάχι»), να προβληματίζουν, αφυπνίζουν, ψυχαγωγούν το κοινό, ώστε, στο μέτρο των δυνάμεών μας, να προχωρήσει η κοινωνία μπροστά, αφήνοντας πίσω της τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Η επιστολή του Αλέξανδρου Κωνσταντίνου Βερνίκου
Σε σχέση με το συμβάν που έλαβε χώρα την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 στο Θέατρο του Νέου Κόσμου κατά την διάρκεια της παράστασης «Πεταλούδες στο στομάχι» θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από τους ηθοποιούς, τους συντελεστές και τους θεατές της παράστασης διότι αντελήφθην ότι με τα λεγόμενά μου δημιούργησα αναστάτωση και τους έθιξα, παρότι δεν είχα οποιαδήποτε τέτοια πρόθεση.

ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ  www.news247.gr/politismos/theatro/gnostos-efoplistis-diakoptei-me-asemnoys-charaktirismoys-parastasi-sto-theatro-toy-neoy-kosmoy.9975500.html

Σχολιάστε

Θέατρο - mytheatro.gr