Διαφήμιση στο Mytheatro.Gr

Πρόταση Διαφήμισης στο Mytheatro.Gr

Το mytheatro.gr είναι το ένα ελληνικό site που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με γνώση και αγάπη για το Θέατρο. Τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία από άποψη επισκεψιμότητας sites του ελληνικού Internet για το χώρο του Θεάτρου, ξεχωρίζοντας για την αντικειμενικότητα του, αλλά και για το σεβασμό του προς το θεατρόφιλο κοινό.

Η συνεχής ανανέωση, η παρουσία των ανθρώπων μας σε μικρές και μεγάλες παραγωγές, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, οι συνεντεύξεις και το πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό το έχουν φέρει και το διατηρούν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των ελλήνων χρηστών του internet.

Φέτος, το mytheatro συνεχίζοντας την προσπάθεια στήριξης των θεατρικών σκηνών στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις προτείνει ένα πακέτο διαφήμισης που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των δημιουργών και παραγωγών.

theater_01

Έτσι, οι παραστάσεις και οι συντελεστές που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας, και να διαφημιστούν στις σελίδες μας, θα έχουν:
• Διαφήμιση της παράστασης στην πρώτη σελίδα του  Mytheatro.gr & στη σελίδα μας στο facebook 
• Συνεντεύξεις των συντελεστών
• Φωτογράφιση των συντελεστών
• Εκτενή αφιερώματα ανάλογα με τον χρόνο της διαφημίση σας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών διαφήμισης και προώθησης της παράστασης σας, σε φιλικές τιμές, που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και τις επιθυμίες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαφήμιση σας. Στείλτε μας μήνυμα στο facebook  Στείλτε μας email: katiasot(παπακι)gmail.com

 Διαφήμιση Θεάτρου Παράστασης στο Facebook & στο Google Ads

Διαφήμιση στην Αναζήτηση Google

Διαφήμιση στην αναζήτηση google με όποια λέξη κλειδί θέλετε Π.Χ θεατρo

 

Διαφήμιση στο Facebook

Δείτε την διαφήμιση σας στο Facebook στη Κεντρική σελίδα, σε κινητά, σε υπολογιστές.

facebook

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαφήμιση σας. Στείλτε μας μήνυμα στο facebook  Στείλτε μας email: katiasot(παπακι)gmail.com

  • 1
  •  
  •  
  •  

Σχολιάστε