Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας

 China Dream στο Θέατρο Badminton

Kung Fu, ακροβατικά, χορός, μουσική, ένα μαγικό παραμύθι στη σκηνή του Badminton με τη γοητεία του κινέζικου πολιτισμού. Αρμονία, ακρίβεια, απόλυτος σεβασμός στη λεπτομέρεια, ασύλληπτη πειθαρχία κινήσεων. Η ακροβασία αποκτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας τις διαστάσεις της υψηλής τέχνης.

Σ’ αυτή την παράσταση, το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας (China National Acrobatic Troupe) έχει συλλέξει σαν πολύτιμα, πολύχρωμα πετράδια τα 13 πιο εντυπωσιακά νούμερα από τις διεθνώς πολυβραβευμένες παραστάσεις του.

Οι 50 κορυφαίοι ακροβάτες της Κίνας θα μας διηγηθούν με αστραπιαίο ρυθμό ιστορίες με πιόνια που ζωντανεύουν για να πολεμήσουν, με ασπόνδυλες ανθρώπινες σιλουέτες που ζωγραφίζουν το χώρο της σκηνής στροβιλίζοντας, πετώντας, ισορροπώντας.

Η καρδιά σου θα χτυπήσει απ’ την ομορφιά του αρχαίου κινέζικου πολιτισμού, που περνά σαν ηλεκτροφόρο ρεύμα μέσα από τα σώματα των απίστευτα γυμνασμένων ακροβατών, καλλιτεχνών που αμφισβητούν τη βαρύτητα και τα λογικά σου δεδομένα για το τι μπορεί να κάνει ένα ανθρώπινο σώμα.

Τους είδαμε στις τελετές Έναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου και στο Cirque du Soleil. Στις σχολές πολεμικών τεχνών και ακροβατικών του Εθνικού Θεάτρου Ακροβατών της Κίνας οι καλλιτέχνες εκπαιδεύονται για να ξεπερνούν κάθε μέρα τις προηγούμενες επιδόσεις τους με νέες, πιο προηγμένες τεχνικές.

theatro akrovaton kinas

Οι φετινές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου Ακροβατών της Κίνας ειναι μόνο δέκα, από 26/12/2014 έως 06/01/2015. Κλείστε τα εισιτήρια σας, γιατί είναι σίγουρο ότι θα εξαντληθούν


Διαφήμιση στο Ιντερνετ στο Facebook στο Google Adwords

Διαφήμιση Γρήγορα Εύκολα και Οικονομικά Δείτε Πως!


Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε;

Γράψτε το σχόλιο σας για όσα διαβάσατε παραπάνω. Θα χαρούμε να ακούσουμε ότι έχετε να πείτε, γράψτε σε Ελληνικά και σε Greeklish όπως σας βολεύει. Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορείτε να αφήσετε και την κριτική σας για παραστάσεις που έχετε δει  στις Κριτικές Θεάτρου 

Δείτε τη Σελίδα του mytheatro.gr στο FACEBOOK - Ακολουθήστε μας

,

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση