Σλάιντ με Φωτογραφίες από την θεατρική παράσταση. Ευχαριστούμε για την ευγενική παραχώρηση τους

Ο Πελεκάνος

Ο Πελεκάνος του August Strindberg επαναλαμβάνονται από 7 Μαΐου στο Από Μηχανής Θέατρο, λόγω της επιτυχημένης πορείας του.

O PELEKANOS3

Η σκηνοθετική προσέγγιση της Φένιας Αποστόλου ρίχνει έμφαση στο εξπρεσσιονιστικό στοιχείο του έργου, ενώ για το εικαστικό στοιχείο της παράστασης έχει αντλήσει έμπνευση από το έργο του μεγάλου ζωγράφου Edvard Munch.

Το έργο περιστρέφεται γύρω από τις οικογενειακές συγκρούσεις μιας οικογένειας, μετά τον θάνατο του πατέρα, την εισβολή του νέου συζύγου της κόρης στην οικογενειακή εστία και την επιρροή του στην μητέρα της γυναίκας του.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Γιάννης Ράμος Σκηνοθεσία-Χορογραφία: Φένια Αποστόλου Μουσικη: Μάνος Αντωνιάδης Κοστούμια-Φωτισμοί: Ευδοκία Βεροπούλου Σκηνικά: Κώστας Μουρτζάκης Ειδικές Κατασκεύες: Αλέξανδρος Λόγγος Βοηθός Σκηνοθέτη: Αθανασία Κούσουλα Βοηθός Χορογράφου: Μαριάννα Λιανού Φωτογραφίες – σχεδιασμός έντυπου υλικού : Χρήστος Μαθιουδάκης

ΔΙΑΝΟΜΗ

Μαίρη Νάνου (Ελίς)  Παναγιώτης Μπρατάκος (Φρέντρικ) Μαριάννα Λιανού (Γέρντα) Θανάσης Μεγαλόπουλος (Άξελ) Ηλίας Μπαγεώργος (Πελεκάνος) Μαριάννα Λιανού, Θανάσης Μεγαλόπουλος, Πάνος Μπρατάκος (Μαργκρέτ)

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ (έως 30 Μαΐου): Τετάρτη : 21:30  Πέμπτη: 21.30 Παρασκευή: 21.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : Γενική είσοδος : 10 ευρώ Μειωμένο (φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων, συνταξιούχων) : 7 ευρώ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:70 λεπτά Από Μηχανής Θέατρο Ακαδήμου 13,Μεταξουργείο Τηλ.: 2105231131


Διαφήμιση στο Ιντερνετ στο Facebook στο Google Adwords

Διαφήμιση Γρήγορα Εύκολα και Οικονομικά Δείτε Πως!


Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε;

Γράψτε το σχόλιο σας για όσα διαβάσατε παραπάνω. Θα χαρούμε να ακούσουμε ότι έχετε να πείτε, γράψτε σε Ελληνικά και σε Greeklish όπως σας βολεύει. Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορείτε να αφήσετε και την κριτική σας για παραστάσεις που έχετε δει  στις Κριτικές Θεάτρου 

Δείτε τη Σελίδα του mytheatro.gr στο FACEBOOK - Ακολουθήστε μας

No comments yet.

Leave a Reply