fbpx

Online Streaming «Ωνάσης: Τα θέλω όλα»

Η μεγάλη θεατρική επιτυχία, «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» με την σφραγίδα του Σταμάτη Φασουλή και έναν θίασο πρωταγωνιστών θα είναι διαθέσιμη διαδικτυακά, on–demand για το κοινό, από την Τετάρτη  23/12 έως και την Κυριακή 27/12. Σε μια περίοδο που το ζωντανό θέατρο δεν επιτρέπεται, η θεατρική πράξη βρίσκει νέους τρόπους να προσεγγίσει το κοινό και να προσφέρει στην ψυχή και στο πνεύμα μας, μέχρι να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο.

Με την σκέψη αυτή, οι Θεατρικές Σκηνές δίνουν την δυνατότητα στο κοινό όλης της χώρας, αλλά και στους Έλληνες του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την παράσταση που τίμησαν με την παρουσία τους πάνω από 60.000 θεατές, στο Θέατρο Παλλάς.

Τη ζωή του Έλληνα κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση μετέφερε στο θέατρο ο Σταμάτης Φασουλής, το 2019, στη σκηνή του Παλλάς. Ο ίδιος σκηνοθέτησε και ερμήνευσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτήν την μεγάλη παραγωγή που άντλησε το υλικό της στα καταγεγραμμένα από τις εφημερίδες γεγονότα της εποχής και όχι τόσο στις βιογραφίες για τον Έλληνα μεγιστάνα. Η δράση εκτυλίσσεται σε ένα περιβάλλον που μοιάζει με χρυσό κλουβί και ένα αναβατόριο άλλοτε ανεβάζει τα πρόσωπα του έργου στην κορυφή κι άλλοτε τα κατεβάζει…

Η Δήμητρα Ματσούκα ερμηνεύει την Τζάκι Κένεντι, η Κατερίνα Παπουτσάκη τη Μαρία Καλλάς και η Ευγενία Δημητροπούλου την Τίνα Λιβανού. Τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος, το ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του Ωνάση κρατά ο Μέμος Μπεγνής και τον Αλέξανδρο Ωνάση, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Συμμετέχουν 20 ακόμα ηθοποιοί.

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη διαδικτυακά on-demand για το κοινό, από την Τετάρτη 23/12 έως και την Κυριακή 27/12, μέσω της πλατφόρμας του VIVA.gr.

 

Σχολιάστε

Θέατρο - mytheatro.gr