Θέατρο Ζίνα

Βαθμολογία Επισκεπτών: 3

Το Θέατρο Ζίνα είναι μια νέα θεατρική σκηνή στο κέντρο της Αθήνας, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Λειτουργεί ως θέατρο τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς πριν ήταν ένας από τους πιο γνωστούς κινηματογράφους της πόλης, ο κινηματογράφος Θέα.

Για πολλά χρόνια ο κινηματογράφος λειτουργούσε με μεγάλη επιτυχία, φέρνοντας ποιοτικά έργα σινεφίλ, που προσέλκυαν το κοινό. Ωστόσο, πριν από τρία χρόνια, τροποποιήθηκε η σκηνή και με μια μεγάλη ανακαίνιση στους εσωτερικούς χώρους του, ο κινηματογράφος μετετράπη σε θέατρο με σκοπό να προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να απολαύσει έργα ελληνικού θεάτρου, κατά κύριο λόγο μοντέρνα, παρουσιασμένα κατά κύριο λόγο για πρώτη φορά.

Το Θέατρο Ζίνα μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 400 θεατές, ενώ διαθέτει μπαρ στο φουαγιέ στο οποίο μπορεί να παραγγείλει κάποιος το ποτό του για το διάλειμμα της παράστασης, καθώς και ένα μικρό σνακ, όπως στο σινεμά. Το θέατρο Ζίνα θεωρείται μια μεγάλη – μικρή σκηνή της Αθήνας, που αν και λειτουργεί ως θεάτρο μόνο τρία χρόνια, εντούτοις έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στη ζωή του Αθηναϊκού θεατρόφιλου κοινού.

Στοιχεία Επικοινωνίας Διεύθυνση Λεωφόρος Αλεξάνδρας 74 Αθήνα , Τηλ. 210-6424414

Δημοφιλείς Παραστάσεις ΕισιτήριαΔιαφήμιση στο Ιντερνετ στο Facebook στο Google Adwords

Διαφήμιση Γρήγορα Εύκολα και Οικονομικά Δείτε Πως!

Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε;

Γράψτε το σχόλιο σας για όσα διαβάσατε παραπάνω. Θα χαρούμε να ακούσουμε ότι έχετε να πείτε, γράψτε σε Ελληνικά και σε Greeklish όπως σας βολεύει. Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορείτε να αφήσετε και την κριτική σας για παραστάσεις που έχετε δει  στις Κριτικές Θεάτρου 

,

One Response to Θέατρο Ζίνα

  1. Ε.Τ. 6 Οκτωβρίου 2016 at 21:08 #
    3

    Ποτέ δεν λεγόταν Θέα. Ζίνα ανέκαθεν ως κινηματογράφος.

Αφήστε μια απάντηση