fbpx

Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια τι είπε στην συνέντευξη τύπου στο Παλλάς στις 30-10-2013

Ζέτα Μακρυπούλια: Η αλήθεια είναι ότι μ έχουνε καλύψει όλοι, δεν ξέρω τι να πω, αισθάνομαι και λίγο αμήχανα πια, θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους, πρώτα απ όλα όμως στον Σταμάτη Φασουλή που με επέλεξε για αυτόν τον ρόλο.

makrypoylia merikoi to protimoyn kafto

Το «Μερικοί το προτιμούν καυτό» το ξέρετε όλοι σαν έργο, τώρα θα το δείτε μέσα από τα μάτια του Σταμάτη (που είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ματιά, πιστέψτε με).Για τον Σταμάτη, αυτό που λέω είναι ότι είναι μια κινητή βιβλιοθήκη για μένα, και του Ελληνικού και του παγκόσμιου θεάτρου. Είναι φοβερό πόση γνώση και πόσα πράγματα μπορείς να ρουφήξεις κάνοντας πρόβες με τον Σταμάτη Φασουλή. Τον ευχαριστώ για 2η φορά που συνεργαζόμαστε! Είναι πιο ουσιαστική από την πρώτη, διότι είναι σαν να έσπασε τώρα ο πάγος. Γνωριστήκαμε περισσότερο, με έχει αφήσει πάρα πολύ ελεύθερη, με έχει εμπιστευθεί εκατό τοις εκατό, με διορθώνει με τρόπο, με προσεγγίζει με τρόπο και όλα αυτά μου δείχνουν έναν άνθρωπο που μ’ έχει ψυχολογήσει και ξέρει πώς να με πλησιάσει για να με ανοίξει σε αυτό το πράγμα που πάμε να κάνουμε και όχι να με μπλοκάρει. Και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο αυτό!

Ζέτα Μακρυπούλια : Γιά  τους υπόλοιπους συντελεστές, θα ξεκινήσω από τον κ. Βουτσά. Είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργάζομαι μαζί του. Έχουν συνεργαστεί οι περισσότεροι μου φίλοι με τον κ. Κώστα  Βουτσά, ήρθε η ώρα επιτέλους και για μένα. Είναι πράγματι ένας μύθος, είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, ένας άνθρωπος που και εγώ θαυμάζω, και εγώ θα ήθελα να του μοιάσω, και θα ήθελα να έχω την αντοχή του, και την όρεξη του για δουλειά. Ο Γιάννης  Ζουγανέλης είναι ένα κινητό ταλέντο, νομίζω ότι γεννήθηκε αγκαλιά με ένα ταλέντο, είναι πολύ ευχάριστος πάνω στις πρόβες, θέλει πάρα πολύ να βοηθήσει τα νέα παιδιά και όσους είναι δίπλα του, και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Τον γνώρισα σαν άνθρωπο, τώρα τον γνωρίζω και σαν συνάδελφο και η αλήθεια είναι ότι είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια! Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα μεταξύ μας απ’ την πρώτη στιγμή.

Ζέτα Μακρυπούλια :  Τον Θοδωρή από την άλλη τον γνωρίζω από 19-20 ετών. Ήταν καθηγητής μου, συνεργαστήκαμε μαζί και στην τηλεόραση και στο θέατρο. Τώρα είναι η πρώτη μας φορά που συνεργαζόμαστε και οι δύο σε ενα τόσο μεγάλο θέαμα όπως είπε και ο ίδιος. Ένταξη, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Θοδωρή και μεγάλη ασφάλεια που είναι δίπλα μου σε αυτόν τον ρόλο και που επίσης με βοηθάει. Όλοι οι συντελεστές είναι ένας και ένας. Θα μείνω και εγώ στον Φωκά τον Ευαγγελινό γιατί τον γνωρίζω από 13 χρονών, τον θαυμάζω από τότε, θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο που υπάρχει μέχρι σήμερα και εξελίσσεται. Πράγματι αυτό που είπε ο Γιάννης είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί τα ελαττώματά μας όντος τα κάνει προτερήματα και πιστέψτε με, έχουμε και ελαττώματα.

Ζέτα Μακρυπούλια: Η Νάντια Κοντογιώργη και ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι δυο παιδιά πάρα πολύ ταλαντούχα που ανταγωνίζονται στην τρέλα. Δεν ξέρω ποιος είναι πιό τρελός απ τον άλλον, πιστεύω θα το ανακαλύψω. Γαβαλάς και Μουρίκης, τους ξέρετε όλοι, τα σκηνικά τους είναι πάντοτε εγγύηση. Η Βαχλιώτη (είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε) μας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, και την ευχαριστώ, η Αφροδίτη Μάνου και η Μελίνα Ιωαννίδου που έκαναν τους στίχους και την διδασκαλία του τραγουδιού μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, και τέλος ο Αλέξης ο Πρίφτης που πραγματικά έχει κάνει μια συγκλονιστική ενορχήστρωση ώστε να τα φέρει στο σήμερα αλλά να θυμίζουν και την εποχή του 30.

Ζέτα Μακρυπούλια: Θα μου επιτρέψετε να πω και τα παιδιά που συμμετέχουν γιατί θεωρώ ότι πρέπει να ακουστούν τα ονόματα τους, είναι πάρα πολύ ταλαντούχα όλα, τους έχετε δει σε musical και θα τους ξαναδείτε είναι οι Γιάννης Αθητάκης, Λητώ Αμπατζή, Ανδρέας Βούλγαρης, Χρήστος Γεωργαλής, Φένια Ζαχαρίου, Σοφία Καλπενίδου, Λήδα Καπνά, Μαριλού Κατσαφάδου, Ιάσονας Μανδύλας, Άντεια Ολυμπίου, Αρετή Πασχάλη, Άρης Πλασκασοβίτης, Χρήστος Σπανός, Κατερίνα Σπυροπούλου, Δημήτρης Τσέλιος, Σταυρίνα Ψιμοπούλου.

Σχολιάστε

Θέατρο - mytheatro.gr