fbpx

Ο Αγαπητικός της βοσκοπούλας

Κοσμοπλημμύρα στο Θέατρο Παλλάς στην επίσημη λαμπερή πρεμιέρα

Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου έγινε η η επίσημη πρεμιέρα του αγαπητικού της βοσκοπούλας στο Θέατρο Παλλάς. Πλήθος κόσμου ανώνυμοι και επώνυμοι απόλαυσαν μια πολύ καλή Μουσικοθεατρική παράσταση που σίγουρα δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Όλοι ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και σίγουρα αν προσπαθούσες να ξεχωρίσεις κάποιον δε θα τα κατάφερνες γιατί όλοι ήταν πολύ καλοί.

pallas1

DSC_1248

Ο Γιώργος Μαργαρίτης στα καλύτερα του τραγούδησε στην παράσταση και καταχειροκροτήθηκε μαζί με όλους τους συντελεστές. Εντύπωση προκάλεσε η κοσμοπλημμύρα στο θέατρο Παλλάς, ήταν τόσος πολύς κόσμος μαζεμένος που η παράσταση άργησε να αρχίσει περίπου σαράντα λεπτά. Το mytheatro.gr παρευρέθηκε στην μουσικοθεατρική παράσταση και σας παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες και μικρά στιγμιότυπα video από την επίσημη λαμπερή πρεμιέρα

DSC_1243

DSC_1238

DSC_1233

DSC_1254

DSC_1245

DSC_1252

Με το δραματικό ειδύλλιο «Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας» του Δημητρίου Κορομηλά, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, η εταιρία Αθηναϊκά Θέατρα ΑΕ ξεκινάει τη δραστηριότητά της στα θέατρα του Citylink.

margaritis

Στις 11 Οκτωβρίου έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Παλλάς το δραματικό ειδύλλιο «Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας» του Δημήτριου Κορομηλά σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με την Ρένη Πιττακή και την Μαρία Πρωτόπαππα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του λαϊκού θεάτρου, ξαναζωντανεύει περισσότερο από έναν αιώνα μετά που δημιουργήθηκε.

agapitikostis

 

Γραμμένο το 1891, το έργο έχει περάσει την δοκιμασία του χρόνου, μιας και το θέμα του έρωτα που πραγματεύεται, είναι από τα πιο διαχρονικά, όσο κι αν αλλάζουν οι κοινωνικές συνθήκες. Η παράσταση εξάλλου το στοιχείο αυτό θέλει να τονίσει και μένει μακριά από τον κίνδυνο της ηθογραφίας και το φολκλόρ, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα εναλλαγής διαθέσεων, συναισθημάτων και προκαλώντας γνήσια συγκίνηση.

Συντελεστές

Κείμενο: Δημήτριος Κορομηλάς
Σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας
Σκηνικά: Λίλη Πεζανού
Κοστούμια: Αναστασία Αρσένη
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Μουσική – Ενορχηστρωτική επιμέλεια – Διδασκαλία: Θοδωρής Οικονόμου
Έρευνα: Λάμπρος Λιάβας
Χορογραφίες: Φώτης Διαμαντόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Ρένη Πιττακή, Μαρία Πρωτόπαππα, Ευγενία Δημητροπούλου, Βασίλης Μπισμπίκης, Πάνος agapitikosΒλάχος, Χριστίνα Τσάφου, Νίκος Μαγδαληνός και ο Χρήστος Στέργιογλου.

Παίζουν (αλφαβητικά): Γιάννης Αθητάκης, Τάσος Αλατζάς, Νίκη Γρανά, Σταύρος Καραγιάννης, Ελένη Καρακάση, Γιώργος Κοντογιάνης, Στράτος Μενούτης, Γεωργία Μητροπούλου, Ηλεάνα Μπάλλα, Ζωή Ναλμπάντη, Μάκης Πατέλης, Μαριάννα Τουντασάκη.
Τραγουδάει ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Παίζουν οι μουσικοί:
Δημήτρης Χουντής, πνευστά
Μιχάλης Πορφύρης, βιολοντσέλο
Λεύτερης Ανδριώτης, λύρες παραδοσιακέςagapitikos1
Στέλλα Βαλάση, σαντούρι
Γιάννης Αγγελόπουλος, κρουστά Κώστας Χατζόπουλος, κιθάρες, ούτι

Παραστάσεις: Τετάρτη-Κυριακή 20:00 Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο 21:00 Τιμές εισιτηρίων: Τετάρτη έως Παρασκευή: 10€, 15€, 25€, 30€, VIP Σάββατο & Κυριακή: 15€, 20€, 25€, 30€, 40€, 50€, VIP

Θέατρο Παλλάς CityLink, Βουκουρεστίου 5

Το Τραγούδι το φεγγάρι κάνει βόλτα στο σλάιντ βίντεο, ερμηνεύει ο Γιώργος Μαργαρίτης

Σχολιάστε

Θέατρο - mytheatro.gr