Πολιτιστικός Οργανισμός Bios

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Bios συστήθηκε το 2001, με κύρια δράση αρχικά το πρώτο οπτικοακουστικό φεστιβάλ με επίκεντρο την ηλεκτρονική μουσική. Δύο χρόνια μετά, θέλησε να αποκτήσει την δική του έδρα κι έτσι επέλεξε το κτίριο στην Πειραιώς 84, που έμελλε να καθιερωθεί ως ένας από τους πιο κομβικούς καλλιτεχνικούς πολυχώρους στο κέντρο της Αθήνας.

BIOS1

Με βασικό στόχο την προώθηση των σύγχρονων τεχνών, την χρήση των νέων μέσων και της τεχνολογίας, αλλά και την αλληλεπίδραση διαφορετικών καλλιτεχνικών πεδίων, ο οργανισμός BIOS, την τελευταία δεκαετία έχει φιλοξενήσει μια τεράστια ποικιλία εκδηλώσεων όπως συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικά δρώμενα και φεστιβάλ.

BIOS3

Περιλαμβάνει χώρους για live συναυλίες, μπαρ, χώρους για θεατρικές παραστάσεις και πρόβες, αίθουσα προβολών και χώρο εικαστικών εγκαταστάσεων, ενώ η περίφημη ταράτσα του με θέα στην Ακρόπολη, είναι ένα από τα πιο περιζήτητα σημεία για ποτό το καλοκαίρι.


Διαφήμιση στο Ιντερνετ στο Facebook στο Google Adwords

Διαφήμιση Γρήγορα Εύκολα και Οικονομικά Δείτε Πως!


Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε;

Γράψτε το σχόλιο σας για όσα διαβάσατε παραπάνω. Θα χαρούμε να ακούσουμε ότι έχετε να πείτε, γράψτε σε Ελληνικά και σε Greeklish όπως σας βολεύει. Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορείτε να αφήσετε και την κριτική σας για παραστάσεις που έχετε δει  στις Κριτικές Θεάτρου 

Δείτε τη Σελίδα του mytheatro.gr στο FACEBOOK - Ακολουθήστε μας

One Response to Πολιτιστικός Οργανισμός Bios

  1. Taxi in Athens 16 Φεβρουαρίου 2016 at 23:15 #

    ψαγμενο ποστ παιδια. Συνεχίστε την καλη δουλεια να εχουμε και κατι καλο να χαζευουμε.

Αφήστε μια απάντηση