Πρόβα νυφικού

Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα των Ντόρα Γιαννακοπούλου και Θανάση Νιάρχου ανεβαίνει για πρώτη φορά στο σανίδι και μάλιστα στην σκηνή του Εθνικού Θεάτρου δια χειρός Σωτήρη Χατζάκη.

prova nyfikoy

Την ημέρα των αρραβώνων της με τον Απόστολο, η Αγγελική λαμβάνει μια ανώνυμη επιστολή ότι την απατά και παρά την προσπάθειά της να μάθει την αλήθεια, οι γύρω της σιωπούν, με αποτέλεσμα να καταλήξει να τον παντρευτεί, παρά τις ανησυχίες και το αρνητικό της προαίσθημα.

Σε λίγο καιρό θα ξεσπάσει ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και πλέον τα ένοχα μυστικά του παρελθόντος, θα βγουν στο φως και θα οδηγήσουν αναπόφευκτα στην σύγκρουση.

«Πρόβα νυφικού» της Ντόρας Γιαννακοπούλου, σκηνοθεσία Σωτήρης Χατζάκης

prova nyfikou

Παίζουν: Άλκης Κούρκουλος, Ευγενία Δημητροπούλου, Θέμης Πάνου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Θέμις Μπαζάκα, Δανάη Σκιάδη, Δημήτρης Αρώνης, Γιώργος Κοτανίδης, Γρηγόρης Σταμούλης κ.α.

Τετάρτη, Σάββατο 17.30 και 20.30, Πέμπτη, Παρασκευή 20.30, Κυριακή 19.00 Τιμές εισιτηρίων: 20Euro, 15Euro,10Euro (φοιτητικό) κάθε Τετάρτη (απογευματινή) και Πέμπτη ενιαία τιμή 13 Euro

prova nifikou

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ-ΘΕΑΤΡΟ REX-ΣΚΗΝΗ «ΜΑΡΙΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ», Πανεπιστημίου 48, τηλ. 210.3305074, 5288170-171, 210.7234567


Διαφήμιση στο Ιντερνετ στο Facebook στο Google Adwords

Διαφήμιση Γρήγορα Εύκολα και Οικονομικά Δείτε Πως!


Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε;

Γράψτε το σχόλιο σας για όσα διαβάσατε παραπάνω. Θα χαρούμε να ακούσουμε ότι έχετε να πείτε, γράψτε σε Ελληνικά και σε Greeklish όπως σας βολεύει. Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορείτε να αφήσετε και την κριτική σας για παραστάσεις που έχετε δει  στις Κριτικές Θεάτρου 

Δείτε τη Σελίδα του mytheatro.gr στο FACEBOOK - Ακολουθήστε μας

No comments yet.

Leave a Reply