Θέατρο 104

Το Θέατρο 104 στεγάζεται πλέον σε ένα ιδιαίτερο κτίριο στο Γκάζι, ένα παλιό δημοτικό σχολείο του Κεραμεικού, που σε ταξιδεύει αρχιτεκτονικά στην παλιά Αθήνα.

theatro 104.

Διαθέτει πέντε χώρους, που έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν παραστάσεις και διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις: πέρα από την Κεντρική σκηνή, διαθέτει ένα BlackBox, μία μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων και μία μικρότερη σεμιναρίων, το φουαγιέ που λειτουργεί και ως καφέ με τραπεζάκια μέσα και έξω στην αυλή, καθώς και ένα βιβλιοπωλείο.

Το Κέντρο Λόγου και Τέχνης 104 είχε πρωτολειτουργήσει στα Εξάρχεια από την Πωλίνα Καραναστάση και τον Θάνο Δημητριάδη, μετακόμισε όμως στο Γκάζι, όπου και συνεχίζει την λειτουργία του με την παραγωγή και την φιλοξενία αξιόλογων παραστάσεων και δραστηριοτήτων.

Θέατρο 104 Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα Μετρό Κεραμεικός τηλ. 210 3455020κιν. 694 0290312


Διαφήμιση στο Ιντερνετ στο Facebook στο Google Adwords

Διαφήμιση Γρήγορα Εύκολα και Οικονομικά Δείτε Πως!


Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε;

Γράψτε το σχόλιο σας για όσα διαβάσατε παραπάνω. Θα χαρούμε να ακούσουμε ότι έχετε να πείτε, γράψτε σε Ελληνικά και σε Greeklish όπως σας βολεύει. Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορείτε να αφήσετε και την κριτική σας για παραστάσεις που έχετε δει  στις Κριτικές Θεάτρου 

Δείτε τη Σελίδα του mytheatro.gr στο FACEBOOK - Ακολουθήστε μας
No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση