Θέατρο Ράδιο Σίτυ

Βαθμολογία Επισκεπτών: 5

στη Θεσσαλονίκη μας

Το θέατρο Ράδιο Σίτυ αποτελεί ένα αληθινό κόσμημα, για τη Βόρεια Ελλάδα. Από το 1969 μέχρι σήμερα, έχουν περάσει από το θεατρικό του σανίδι, οι μεγαλύτεροι Έλληνες ηθοποιοί, ερμηνεύοντας ρόλους που έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα, στη μνήμη του θεατρόφιλου κοινού.

THEATRO RADIO SITY

Το εν λόγο θέατρο, το οποίο διαθέτει τη μεγαλύτερη σκηνή της Βορείου Ελλάδος, είναι χτισμένο με γνώμονα το πρότυπο των Αρχαίων Ελληνικών Θεάτρων, δηλαδή κεκλιμένα και αμφιθεατρικά, με εσωτερικές προεντάσεις γεγονός που επιτρέπει και στους 1100+ θεατές του, να παρακολουθούν με την ίδια ποιότητα τη παράσταση, ανεξαρτήτου της θέσεως στην οποία έχουν τοποθετηθεί.

Τόσο ο τρόπος κατασκευής, όσο και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του σε θέματα φωτισμού, ήχου, οπτικοποιημένων μέσων, αλλά και τα πάντα περιποιημένα και πεντακάθαρα καμαρίνια του, χωρητικότητας εβδομήντα ατόμων, τοποθετούν το Ράδιο Σίτυ, πρώτο στις επιλογές των μεγάλων παραγωγών.

Εκτός από μεγάλες θεατρικές αλλά και μουσικοθεατρικές παραστάσεις το Radio City, επί σειρά ετώνμ φιλοξενεί το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, αλλά και όπερες, μεγάλα συνέδρια, εκδηλώσεις, συναυλίες διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και παρουσιάσεις βιβλίων.

Αν επισκεφτείτε τη Θεσσαλονίκη σίγουρα, δεν θα πρέπει να παραλείψετε, να απολαύσετε κάποια από τις αληθινά ξεχωριστές παραστάσεις, που φιλοξενεί αυτός ο πολιτισμικός θησαυρός της Βορείου Ελλάδος.

Θέατρο Ράδιο Σίτυ Θεσσαλονίκη Β Όλγας 11 Παρασκευοπούλου 9 Τηλέφωνο: 2310 819-153


Διαφήμιση στο Ιντερνετ στο Facebook στο Google Adwords

Διαφήμιση Γρήγορα Εύκολα και Οικονομικά Δείτε Πως!


Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε;

Γράψτε το σχόλιο σας για όσα διαβάσατε παραπάνω. Θα χαρούμε να ακούσουμε ότι έχετε να πείτε, γράψτε σε Ελληνικά και σε Greeklish όπως σας βολεύει. Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορείτε να αφήσετε και την κριτική σας για παραστάσεις που έχετε δει  στις Κριτικές Θεάτρου 

Δείτε τη Σελίδα του mytheatro.gr στο FACEBOOK - Ακολουθήστε μας

One Response to Θέατρο Ράδιο Σίτυ

  1. fotis 17 Μαρτίου 2017 at 17:23 #
    5

    Άψογο!

Αφήστε μια απάντηση