Ρεκόρ εισιτηρίων για τους Απατεώνες και Τζέντλεμαν

Δυο νέες παραστάσεις, 2 & 9 Οκτωβρίου. Με ‘προίκα’ τα 40.000 εισιτήρια της προηγούμενης περιόδου, οι «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» με τους μοναδικούς Γιάννη Μπέζο και Πέτρο Φιλιππίδη ξεκίνησαν δυναμικά αφού μέσα σε δέκα ημέρες πουλήθηκαν 15.000 εισιτήρια πραγματοποιώντας ρεκόρ πωλήσεων! Για να καλυφθεί η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση τους, η Ελληνική Θεαμάτων πρόσθεσε δύο ακόμα παραστάσεις την Τρίτη 2 και την Τρίτη 9 Οκτωβρίου.

Έτσι οι γοητευτικοί κομπιναδόροι που ερμηνεύουν οι σπουδαίοι μας κωμικοί, μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη και άλλους δεκατρείς ηθοποιούς θα εξακολουθούν να μας χαρίζουν άφθονο γέλιο σ’ ένα μιούζικαλ γεμάτο δράση, χιούμορ και συγκίνηση. Μια παραγωγή που έχει τα πάντα: Υπερπολυτελή ξενοδοχεία και βίλλες, καζίνο και ρομαντική αμμουδιά με φοίνικες, τρένα, αεροπλάνα, κελιά φυλακής, μυστηριώδη υπόγεια, μέχρι κι ένα πραγματικό χρυσαφί smart και υπέροχα κοστούμια υψηλής ραπτικής, με την υπογραφή των Μανόλη Παντελιδάκη και Βασίλη Ζούλια αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΩΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου, ώρα 21:00

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, ώρα 20:00

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, ώρα 21:00

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, ώρα 21:00

Σάββατο 6 Οκτωβρίου, ώρα 21:00

Κυριακή 7 Οκτωβρίου, ώρα 20:00

Τρίτη 9 Οκτωβρίου, ώρα 21:00


Διαφήμιση στο Ιντερνετ στο Facebook στο Google Adwords

Διαφήμιση Γρήγορα Εύκολα και Οικονομικά Δείτε Πως!


Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε;

Γράψτε το σχόλιο σας για όσα διαβάσατε παραπάνω. Θα χαρούμε να ακούσουμε ότι έχετε να πείτε, γράψτε σε Ελληνικά και σε Greeklish όπως σας βολεύει. Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορείτε να αφήσετε και την κριτική σας για παραστάσεις που έχετε δει  στις Κριτικές Θεάτρου 

Δείτε τη Σελίδα του mytheatro.gr στο FACEBOOK - Ακολουθήστε μας

,

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση