fbpx

Τάκης Χρυσικάκος

Αποκλειστική συνέντευξη στο mytheatro.gr

  • Κ Χρυσικάκο Ευχαριστούμε για την αποκλειστική σας συνέντευξη στο mytheatro.gr, θα μου επιτρέψεις να μιλάμε στον ενικό. Σπουδάσατε στο Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν μεγάλο σχολειό ε?  Έχουν βγει φυντάνια και ταλαντάρες από εκεί

Τ.Χ.Θεωρώ μεγάλη τύχη που βρέθηκα την καλύτερη στιγμή του θεάτρου τέχνης εκεί κι εγώ, αλλιώς θα ήταν η καριέρα μου αλλά και η ζωή μου χωρίς τους δασκάλους μου, πήρα γνώση, παιδεία, ήθος και σεμνότητα για το θέατρο κι όχι μόνο.

takis xrisikakos

  • Θέλεις να κάνεις μαζί μας μια αναδρομή στην καλλιτεχνική σου πορεία, τι έχεις κάνει μέχρι τώρα, ποια νομίζεις ότι ήταν η μεγαλύτερη σου επιτυχία, και τι περιμένεις ακόμα από την καριέρα σου?

-Τ.Χ. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ρόλους και να πω αυτός ήταν ο καλύτερος είναι σαν να ξεχωρίζεις τα παιδιά σου και να λες οτι αγαπάς κάποιο περισσότερο απ’αλλο, υπήρξαν στιγμές καλές και στιγμές άτυχες, αλλά είναι δικές μου κι όπως έλεγε ο Μίνως Βολανάκης<<Ευλογώ τις αποτυχίες μου γιατί απ’αυτες διδάχτικα,  ενώ οι επιτυχίες αντίθετα με οδήγησαν σε αλαζονεία κι αδιέξοδο>> Αγαπώ λοιπόν και τα πάνω και τα κάτω μου

    • Ανεβάζετε αυτό τον καιρό μια παράσταση που είναι σε πρόβες και που θα ανεβεί στο Θέατρο Τόπος Αλλού (Κεφαλληνίας 17 και Κυκλάδων) Τ ι θα δει ο θεατής στην νέα παράσταση σας και τι θα ήταν αυτό που θα τον κεντρίσει για να δει την παράσταση σας. Εδώ καλύτερα να παραπέμψουμε στο έργο σας μην τα ξαναγράφουμε! ——-> Όλα είναι στο μυαλό σου με τον Τάκη Χρυσικάκο στο Θέατρο Τόπος Αλλού
  • Πάμε τώρα στα πιο βαθιά νερά, τι θα μπορούσες να κάνεις για ένα μεγάλο έρωτα, και πια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει σαν ερωτευμένος?

-Τ.Χ. Ο έρωτας είναι πηγή ζωής, κίνητρο δημιουργίας, χωρίς έρωτα ο άνθρωπος είναι καταδικασμένος στην μιζέρια και στο τίποτα, ήμουν είμαι και θα είμαι λοιπόν ερωτευμένος και έκανα και θα κάνω την μεγαλύτερη τρέλα για τον ερωτά μου….

  • Αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, τα λεφτά όλα του κόσμου δεν θα είχαν καμιά αξία. Τι λες εσύ για αυτό?

-Τ.Χ.Διαφωνώ κάθετα μόνο οι φτηνές γυναίκες εξαγοράζονται με χρήματα η γυναίκα είναι πάνω απ όλα μάνα, είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι ιερό για μένα ποτέ δεν θα κατεβαζα το επίπεδο της τόσο χαμηλά κι αν υπάρχουν κάποιες που αγοράζονται δεν με αφορούν, δεν τις θεωρώ καν γυναίκες μια άλλη λέξη τους ταιριάζει…..

  • Τι μήνυμα θέλετε να δώσετε για όλη αυτή την κατάσταση και το αλλαλούμ που επικρατεί σε μια χώρα που είναι η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο με χρυσό, πλατίνα, φυσικό αέριο, πετρέλαια ήλιο και θάλασσα και κατάντησε να μη μπορεί να θρέψει τα παιδιά της

-Τ.Χ Ζούμε την χειρότερη περίοδο της χώρας μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ουσιαστικά και τώρα πόλεμο έχουμε, πόλεμο οικονομικό, τώρα δεν χρειάζεται να μας βομβαρδίσουν με βόμβες το κάνουν με τις τράπεζες με τους οίκους αξιολόγησης, με το να έρχονται εδώ ξένοι και να μας διατάζουν τι να κάνουμε κι εμείς να μη μπορούμε (?) να αντιδράσουμε, βεβαίως λάθη έγιναν αλλά αυτό πάει πολύ, να βλέπεις παιδιά να λιποθυμάνε στα σχολειά από πείνα, ντρέπομαι και γίνομαι έξαλλος γιαυτό και για πολλά άλλα.  Είναι κατάντια ενός έθνους με την δικιά μας ιστορία να καταντήσει σ’αυτά τα χάλια.

  • Δείτε αν υπάρχουν Προσφορές εισιτηρίων και σε ποιες Παραστάσεις στο Θέατρο Τόπος Αλλού

 

Σχολιάστε

Θέατρο - mytheatro.gr