fbpx

Βανέσα Αδαμοπούλου

Βανέσα Αδαμοπούλου: -Αν είχα μαγικό ραβδί, θα έβγαζα από το μυαλό των ανθρώπων την πονηριά, την κακία και τον φθόνο.

 • Δισ Βανέσα Αδαμοπούλου σας ευχαριστούμε για την αποκλειστική σας συνέντευξη στο mytheatro.gr. Θα μου επιτρέψεις να κάνουμε μια κουβεντούλα μιλώντας στον ενικό. Είναι αλήθεια ότι είσαι μια πανέμορφη τραγουδίστρια με χρώμα στη φωνή σου, πτυχιούχος ιστορικός στο πανεπιστήμιο Αθηνών, ηθοποιός και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία για την χρονιά που πέρασε και που θα συνεχιστεί τον καινούργιο χρόνο στο θέατρο Αλίκη με τον Μάικ το Φασολάκη που έχεις  τον ρόλο της «Αγάπης»

[google-600×200

 • mytheatro.gr: Δισ Βανέσα Αδαμοπούλου Η παιδική παράσταση έχει πολύ μεγάλη επιτυχία και πως να μην είχε αλώστε, αφού όλο το στήσιμο το έχει επιμεληθεί η Κ Μαρί Κυριακού η οποία είναι γνωστό πόσο μεγάλη είναι η αγάπη της για τα παιδιά και πόσο μεγάλο είναι το έργο της σε αυτό τον τομέα. Μου αρέσει που έχει βρει τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση και έχει φτιάξει μαζί με τους συνεργάτες της μια παιδική παράσταση ΖΩΓΡΑΦΙΑ!! Τι έχετε να πείτε εσείς για όλα αυτά?
Β Α– Η παράσταση στην οποία βρίσκομαι φέτος είναι πράγματι μια δουλειά που έχει γίνει με πολύ αγάπη από όλους τους συντελεστές. Χαίρομαι πολύ που η Μαρί Κυριακού με εμπιστεύτηκε  από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας, για τον ρόλο της ‘Αγάπης’ της. Επίσης, το ό,τι τα παιδιά αλλά και οι γονείς που έρχονται να μας δουν, ανταποκρίνονται θετικά και μας δείχνουν την αγάπη τους είναι για μας ό,τι καλύτερο.
 Β Α– Χαίρομαι για αυτά που έκανα και προσβλέπω στα επόμενα
 • Πια είναι η μέχρι τώρα πορεία σου στον καλλιτεχνικό χώρο και ποια πιστεύεις ότι ήταν η μεγαλύτερη σου επιτυχία και πια η μεγαλύτερη αποτυχία ?  ( αν είχες αποτυχία )
 Β Α Δεν κρίνω τις δουλειές μου με γνώμονα την επιτυχία ή όχι. Κρίνω με το πώς αισθάνομαι σε κάθε δουλειά κι αν είμαι όντως ο εαυτός μου. Το να νιώθω άβολα με αυτό που κάνω, είναι για μένα προσωπική αποτυχία.
 • Τι θα ήταν αυτό που θα σε έκανε να βγεις από τα ρούχα σου, τι θα σε νευρίαζε πολύ?
Β Α – Με ενοχλούν, γιατί την ικανότητα να με βγάλουν από τα ρούχα μου δεν την έχουν, οι άνθρωποι που βλέπουν τα πράγματα μονοδιάστατα, δεν έχουν άποψη προσωπική, ακολουθώντας το πλήθος και δεν έχουν κανέναν κώδικα αισθητικής στη ζωή τους γενικότερα
 • Λοιπόν Βανέσα όσο προχωράμε θα τα δυσκολεύουμε λίγο. Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση αλλά δεν θέλω να μου απαντήσεις σαν πολιτικός αλλά πρώτα σαν ηθοποιός και μετά σαν άνθρωπος. Σου αρέσει αυτό που γίνετε στην ελληνική τηλεόραση? Έχουμε γεμίσει τούρκικα σήριαλ, όλα δεν είναι χρήμα και δεν πρέπει να είναι, υπάρχουν και αξίες, είναι άδικο ηθοποιοί να είναι χωρίς δουλειά και αυτό γιατί η πατρίδα τους δεν τους στηρίζει και οι επιχειρηματίες κοιτάνε την τσέπη τους!
Β Α – Καταρχήν, τα τούρκικα σήριαλ δεν ταιριάζουν καθόλου στην δική μου αισθητική και με εκπλήσσει που κατακλύζουν την ελληνική τηλεόραση. Δυστυχώς όμως και την εποχή των πολλών ελληνικών σήριαλ υπήρχαν αρκετά που ήταν κακά. Το ό,τι οι Έλληνες ηθοποιοί, αλλά και όσοι βρίσκονται πίσω από τα σήριαλ, δεν βρίσκουν δουλειά είναι το πιο σημαντικό και λυπηρό από όλη αυτήν την κατάσταση.
 • Είσαι πολύ όμορφη γυναίκα, σε ονομάζω νεράιδα και σου δίνω το μαγικό ραβδάκι σου. Τι θα έκανες με το μαγικό σου ραβδάκι για να αλλάξεις τον κόσμο μας?

Β Α Αν είχα μαγικό ραβδί, θα έβγαζα από το μυαλό των ανθρώπων την πονηριά, την κακία και τον φθόνο.

 • Διανύουμε σίγουρα μια δύσκολη εποχή οικονομικά, εσύ προσωπικά εχει χρειαστεί να κάνεις θυσίες εξ αιτίας αυτού; Έχεις αλλάξει κάτι στον τροπο ζωής σου συγκριτικά με παλιότερα; Εισαι αισιόδοξη για το μέλλον;

Β Α -Όπως όλοι μας, φυσικά εχώ αναθεωρήσει τον τρόπο που βλέπω και ιεραρχώ τις ανάγκες μου και πιστέυω οτι αυτό είναι κάτι που λειτουργεί θετικά για όλους. Το άσχημο είναι να στερήσαι βασικά πράγματα. Από εκεί κι έπειτα ας είμαστε αισιόδοξοι κι ας κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Το πιο βασικό άλλωστε για τον άνθρωπο, είναι να μην κάνει εκπτώσεις στα όνειρά του

Β Α -Ναι θα συμφωνήσω! Είναι τόσο όμορφη και απελευθερωτική η στιγμή που βρίσκεσαι απέναντι σε μια άδεια σελίδα, έτοιμος να βγάλεις, στην ουσία, την ψυχή σου. Γράφω διάφορα πράγματα, άλλα τα βάζω στο συρτάρι κι άλλα τα ξανανοίγω. Όταν θα φτάσει το ‘πλήρωμα του χρόνου’, πιστεύω θα ολοκληρώσω κι ένα δεύτερο.

 • Η συνεργασία σου με τον Ρουμάνικης καταγωγής Μάρκους αποσκοπεί και σε κάποια προσπάθεια έξω απ την Ελλάδα; Θα έφευγες μόνιμα αν σου δινόταν η ευκαιρία;

Β Α -Δεν αποσκοπούσε κάπου συγκεκριμένα. Ήταν μια πρόταση και την αποδέχτηκα με χαρά. Το να φύγω στο εξωτερικό, όχι απαραίτητα για να κάνω την συγκεκριμένη δουλειά, είναι κάτι που με ενδιαφέρει από πολύ μικρή. Αλλά είναι μέχρι να πάρεις την απόφαση..

 • Πες μας έναν καλλιτέχνη απωθημένο, απο οποιοδήποτε χώρο που θα ήθελες να δουλεύεις μαζι!

Β Α – Ονειρεύομαι να γίνω καλύτερη, όχι μέσα από άλλους, αλλά απ’ τον εαυτό μου

 • Βρίσκεσαι σ έναν ανταγωνιστικό χώρο, έχεις σκεφτεί ποτέ να τα παρατήσεις κ ν ασχοληθείς με τις σπουδές σου στην ιστορία πχ;

Β Α – Η δουλειά μας είναι ανάγκη έκφρασης. Τουλάχιστον για μένα. Δεν μπορώ να αγνοήσω τις ανάγκες μου, θα ήμουν δυστυχισμένη.

 • Κλείνοντας θα κάνεις μια ευχή για το 2013 για σένα και μια για τον κόσμο;

Β Α – Να ανακαλύψουμε όλοι μας τις απλές χαρές και να αγνοήσουμε τις πλασματικές.

 

Σχολιάστε

Θέατρο - mytheatro.gr