Θέατρο Πόρτα

Η Ξένια Καλογεροπούλου δημιούργησε το 1972 την Μικρή Πόρτα, μια παιδική σκηνή με στόχο το ανέβασμα παιδικών παραστάσεων υψηλών καλλιτεχνικών κριτηρίων, κάτι που σπάνιζε την εποχή.

Έκτοτε, έχει γράψει ιστορία στο παιδικό θέατρο, ανεβάζοντας τον πήχη των παραγωγών και διευρύνοντας τον κύκλο των δραστηριοτήτων του θεάτρου, κάνοντας ένα άνοιγμα προς διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες και σεμινάρια.

Το 1984 εγκαταστάθηκε στο δικό της Θέατρο, που το ονόμασε Πόρτα, που διαθέτει μια κεντρική αίθουσα χωρητικότητας 440 ατόμων, περιστρεφική σκηνή, εξαιρετική ακουστική και σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό.

Το Θέατρο Πόρτα φιλοξενεί πάντα δουλειές υψηλών καλλιτεχνικών αξιώσεων, αλλά αναγκάστηκε να κλείσει για λίγο αφού η έλλειψη κρατικής χρηματοδότησης και η παύση της επιχορήγησης που ελάμβανε, δεν του επέτρεπε να συνεχίσει το σημαντικό έργο του.

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 αισίως θα επαναλειτουργήσει υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θωμά Μοσχόπουλου.

Θέατρο ΠΟΡΤΑ Μεσογείων 59,115 26 Αθήνα Τηλ. Ταμείου: 210 77 11 333


Διαφήμιση στο Ιντερνετ στο Facebook στο Google Adwords

Διαφήμιση Γρήγορα Εύκολα και Οικονομικά Δείτε Πως!


Σας άρεσε αυτό που διαβάσατε;

Γράψτε το σχόλιο σας για όσα διαβάσατε παραπάνω. Θα χαρούμε να ακούσουμε ότι έχετε να πείτε, γράψτε σε Ελληνικά και σε Greeklish όπως σας βολεύει. Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορείτε να αφήσετε και την κριτική σας για παραστάσεις που έχετε δει  στις Κριτικές Θεάτρου 

Δείτε τη Σελίδα του mytheatro.gr στο FACEBOOK - Ακολουθήστε μας
No comments yet.

Leave a Reply